Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

Apothekersassistent

Of je nu houdt van het contact met patiënten of het precisiewerk in een LAF-kast, wij bieden je de plaats waar jouw talent het beste tot zijn recht komt. Het Erasmus MC heeft een poliklinische apotheek en een ziekenhuisapotheek met een aparte ‘backoffice’ en ‘frontoffice’. Totaal werken er ongeveer 400 collega’s binnen de apotheek, waarvan zo'n 200 apothekersassistenten, die in verschillende teams werkzaam zijn. Bij het Erasmus MC is geen dag hetzelfde.

Zorg op het hoogste niveau

Het werk bij Erasmus MC lijkt in weinig op dat in andere ziekenhuizen of openbare apotheken. Hier kom je medicijnen tegen die je op weinig andere plekken ziet. Zoals cytostatica, geneesmiddelen voor kinderen en biotechnologische geneesmiddelen. Je draagt bij aan 24 uurs-zorg op het hoogste niveau. Dat betekent dat je op sommige locaties te maken hebt met wisselende diensten. Dat is even wennen, maar daar krijg je wel wat voor terug. Zoals een onregelmatigheidstoeslag. 

De apotheek van Erasmus MC

Werk dat bij je past binnen één van onze drie onderdelen

De apotheek van Erasmus MC

/

Hechte club

In de apotheek werk je samen met collega’s uit alle afdelingen van het ziekenhuis. En met je directe collega’s. Het is een team vol mensen met verschillende achtergronden. Maar wie je ook bent, iedereen gaat goed met elkaar om. Samen zet je je in voor het samenstellen en leveren van de juiste geneesmiddelen. Dat is niet alleen belangrijk, maar ook gezellig werk. Er heerst een open werksfeer en er is ruimte voor een grapje op zijn tijd. Ook worden er regelmatig leuke dingen georganiseerd, van teamuitjes tot een gezamenlijke picknick in het park of een gezellige borrel.

Meer weten?

"Ben je apothekersassistent maar vind je het lastig om op basis van een site te beslissen welke plek binnen onze Apotheek het beste bij je past? We geven je graag een rondleiding om je kennis te laten maken met onze unieke werkomgeving." - Wassima Ajarai

T: 06 284 746 59
E: w.ajarai@erasmusmc.nl

Stuur Wassima een WhatsApp
Wassima, apotheek, Erasmus MC