Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

MBB Zomerfestival op 18 juni

Meer info

Rondje OK op 25 juni

Meer info

MBB zomerfestival op 18 juni

Meer info

MBB zomerfestival op 18 juni

Meer info

Werken bij Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen. We bieden de beste behandelingen voor de meest complexe ziektebeelden. We gebruiken innovatieve, nieuwe technieken. En we zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. Niet alleen met andere professionals, maar bijvoorbeeld ook met de patiënt. In zo'n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Werk jij mee aan beter worden?

Welkom in onze wereld

Innovatieve zorg, onderzoek en onderwijs

Welkom in onze wereld

/

Wij zijn het Erasmus MC

Geworteld in Rotterdam, wereldstad en thuishaven. Het meest vooruitstrevende universitair medisch centrum van Nederland, vernieuwend en trendsettend. We staan voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Elke dag werken wij, medewerkers, vrijwilligers en studenten met toewijding en passie aan alles waar het Erasmus MC voor staat.

Lees meer

Evenementen juni

Zaterdag 18 juni: MBB zomerfestival

Een zomermarkt vol colleges, kijkjes backstage en collega's uit jouw vakgebied voor MBB'ers en studenten MBRT

Meer over MBB Zomerfestival

Zaterdag 25 juni: Rondje OK

Een uniek kijkje op de modernste OK van Nederland voor gediplomeerd operatieassistenten en anesthesiemedewerkers.

Meer over Rondje OK

Waarom het Erasmus MC?

Erasmus MC is het nummer 1 universitair medisch centrum van Nederland en scoort in veel rijtjes bij de absolute wereldtop. Hier behandelen we patiënten met een complexe zorgvraag, doen we baanbrekend onderzoek en leiden we zorgprofessionals op voor de zorgverlening van morgen.

Meer over het Erasmus MC