Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

Veelgestelde vragen over het coronavirus

Q: Wat zijn de gevolgen van het COVID-19 virus voor mijn sollicitatie?

A: Gezien de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en de inspanningen die dit vraagt van het Erasmus MC, kan het langer duren voordat je een reactie krijgt op je sollicitatie.

Q: Ik wil nu liever niet op gesprek komen. Wat nu?

A: Indien je een uitnodiging hebt ontvangen voor een gesprek, adviseren we je om contact op te nemen met de gesprekspartners van de afdeling. Er kan worden gekeken of het gesprek telefonisch of digitaal kan plaatsvinden.

Q: Ik ben uitgenodigd voor een gesprek bij het Erasmus MC. Gaat dit door?

A: Indien niet anders is gecommuniceerd, gaat dit gesprek door. Erasmus MC heeft een aantal richtlijnen voor bezoeker opgesteld. Lees deze voorafgaand aan je bezoek goed door. Je vindt de richtlijnen voor bezoekers hier.

Q: Ik ben uitgenodigd voor een gesprek bij het Erasmus MC. Waar moet ik rekening mee houden?

Erasmus MC heeft een aantal richtlijnen voor bezoeker opgesteld. Lees deze voorafgaand aan je bezoek goed door. Je vindt de richtlijnen voor bezoekers hier.

Overige veelgestelde vragen

Q: Hoe weet ik of ik nog kan reageren op een vacature?

A: Zolang de vacature op de site staat, kun je solliciteren. Bij iedere vacature wordt de sluitingsdatum vermeld. Tot deze datum kun je online solliciteren op deze functie.

Q: Met wie kan ik contact opnemen over een specifieke vacature?

A: In de vacaturetekst staat vermeld met wie je contact kunt opnemen als je vragen hebt over de functie en waar je terecht kunt met overige vragen, zoals over arbeidsvoorwaarden of de sollicitatieprocedure.

Q: Er is voor mij geen passende vacature. Hoe kan ik toch mijn interesse kenbaar maken?

A: Staat er op dit moment geen interessante vacature voor je bij? Meld je dan aan voor de job alert. Je krijgt dan van ons een e-mail met vacatures die aan jouw zoekcriteria voldoen. Je kunt vervolgens direct online solliciteren. Open sollicitaties nemen we op dit moment niet in behandeling.

Q: Wat is een job alert en hoe kan ik mij hiervoor aanmelden?

A: Een job alert is een e-mail met een overzicht van de actuele vacatures die aan jouw zoekcriteria voldoen. Meld je hier aan voor de job alert.

Q: Hoe kan ik mij afmelden voor een job alert?

A: In iedere job alert e-mail staat een link waarmee je je kunt afmelden.

Q: Ik wil graag stage lopen bij Erasmus MC. Wie kan ik hiervoor benaderen?

A: Lees hier meer over stages bij Erasmus MC.