Skip to main content
logo-erasmus logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash heartbeat lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date bell

Wat bieden wij je?

Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Niet voor niets scoren we in onderzoeken naar werknemerstevredenheid hoger dan andere universitaire medische centra. Kom je bij ons werken, dan krijg je veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

CAO Universitair Medische Centra

Voor al onze medewerkers geldt de CAO Universitair Medische Centra. Je kunt er dus zeker van zijn dat er goede afspraken zijn over de geldende arbeidsvoorwaarden. Omdat ieder mens anders is, bieden we je daarnaast de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden af te stemmen op jouw individuele behoeften. De handige CAO App geeft je snel inzicht in de CAO voor Universitaire Medische Centra. Klik hier voor de Android versie.

Salaris

Je kunt rekenen op een prima salaris. Alle functies binnen het Erasmus MC vallen in een van de salarisschalen met een minimum en maximum bedrag. Deze staan vastgesteld in de CAO Universitair Medische Centra. Op basis van jouw opleiding en werkervaring maken we afspraken over de hoogte van het salaris. 

Vakantiegeld en 13e maand

Elk jaar in mei krijg je een vakantietoeslag van 8%. Onze 13e maand (8,3%) keren we al in november aan je uit. 

Onregelmatigheidstoeslag

Uiteraard bieden we ook een toeslag bij onregelmatige diensten, indien van toepassing conform CAO:

  • 47% voor de uren op maandag tot en met vrijdag (tussen 00.00 - 07.00 uur en na 20.00 uur) en zaterdag (tussen 00.00 - 08.00 uur en na 12.00 uur)
  • 72% voor de uren op zon- en feestdagen 

Lees hier meer over in de CAO Universitair Medische Centra.

Pensioen

Erasmus MC is aangesloten bij pensioenfonds ABP. Maandelijks gaat er bij iedere werknemer in Nederland circa een kwart van het brutoloon naar pensioenopbouw. Erasmus MC betaalt 70% van deze maandelijkse pensioenpremie, jij betaalt het resterende deel. Zo houd je misschien netto meer salaris over bij Erasmus MC omdat deze werkgeversbijdrage relatief hoog is. Klinkt goed toch!? 

Wist je dat je via BerekenHet.nl een proefberekening van je salaris kunt maken? Dan krijg je alvast een indruk van het netto salaris bij Erasmus MC. Let op dat je bij het maken van de berekening de sector 'UMC ABP' selecteert, dan wordt er ook met onze pensioenbijdrage rekening gehouden.

Huisvesting

Voor verpleegkundigen, doktersassistenten en verzorgenden IG bestaat er vanuit de Gemeente Rotterdam een speciale voorrangsregeling rondom huisvesting. Meer informatie en de voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze regeling vind je op de website van de Gemeente Rotterdam.

Afbeelding

Ontwikkelmogelijkheden

We helpen je om beter te worden in je vak. We geven je alle mogelijkheden om je bij te scholen in je huidige functie, maar ook om te leren voor toekomstige functies. Samen met jou maken we afspraken over welke opleidingen je volgt en welke kosten worden vergoed. Bij onze loopbaanadviseurs kun je terecht voor advies en begeleiding. Voor toptalenten hebben we verschillende Management Development programma's ontwikkeld. Krachtige en inspirerende leidinggevenden zijn immers van vitaal belang voor de organisatie.

Loopbaanontwikkeling

We vinden het belangrijk dat je je kunt doorontwikkelen bij Erasmus MC. Onze loopbaanadviseurs kunnen je helpen bij een volgende stap in je carrière.

Bijzondere voordelen voor werknemers

  • Een lekke band? Onze fietsenmakers helpen je graag

  • Werken aan je conditie in onze eigen sportschool

  • Een polikliniek fysiotherapie voor medewerkers

  • Profiteer van collectiviteitskortingen op bijvoorbeeld een zorg- en een arbeidsongeschiktheidsverzekering

  • Reiskostenvergoeding op maat

  • Verschillende actieve verenigingen en netwerken

netto, salaris, proefberekening

Benieuwd naar het netto salaris bij Erasmus MC?

Via de externe website BerekenHet.nl kun je een proefberekening maken. Dat geeft je alvast een indruk van het netto salaris bij Erasmus MC.

! Let op dat je bij het maken van de berekening de sector 'UMC ABP' selecteert.

Tijdens de selectieprocedure kunnen we een uitgebreide netto-berekening voor je maken. Daarin worden ook toeslagen zoals bijvoorbeeld ORT-vergoeding meegenomen. Dan weet je precies waar je aan toe bent als je kiest voor een baan bij Erasmus MC.

Proefberekening maken

In loondienst van Erasmus MC

Bovenstaande informatie geldt indien je in loondienst treedt bij Erasmus MC. Ben je verbonden aan Erasmus MC via een andere overeenkomst, bijvoorbeeld een vrijwilligersovereenkomst, bekijk dan de voorwaarden in de betreffende vacaturetekst of in de overeenkomst zelf.